Ací teniu les últimes adquisicions en la nostra Biblioteca. Esperem que vos agraden. Recordeu que podeu accedir al portal de la Biblioteca i que podeu consultar el seu catàleg, reservar llibres i també comentar algun que ja hàgeu llegit.

Tant per a reservar com per a fer comentaris, cal introduir les dades d'usuari en la pàgina web de la Biblioteca. Recordeu que per als professors són els mateixos que utilitzem per a entrar a esta web. Per als alumnes és diferent:

  • Usuari: Codi d'Expedient
  • Contrasenya: NIA

Podeu canviar la contrasenya quan vullgueu. Al final disposeu d'un Manual d'ús de la biblioteca en un fitxer adjunt.

Manual d'us del portal de la Biblioteca

 

eljuegodepensarEl juego de pensar de Tobies Grimaltos

Què sóc jo? Com són les coses realment? Què vol dir ser lliure? Marta, amb la curiositat pròpia de l'adolescència, comença a fer-se preguntes com estes, que tot ens plantegem alguna vegada. Aprofita que son pare és professor de filosofia i, com si d'un joc es tractara, dedica algunes nits a parlar, discutir i dialogar amb ell sobre estes i altres qüestions.

 

 

 

 

asesinatoAsesinato en el Orient Express de Agatha Christie

El llegendari Orient Express avança per la ruta Estambul-Triste-Calais. Una tempestat de neu deté el seu marxa a mitjanit. Un milionari i el seu majordorm, un comte i la seua esposa, una secretària, un coronel i una princesa, són alguns dels peculiars passatgers. A l'alba, en un compartiment amb la porta tancada des de l'interior, apareix mort un d'ells apunyalat diverses vegades. Qualsevol pot ser l'assassí ...

 

 

 

analisisAnálisis de Estados Finacieros de J. Rivero

Els estats financers són els paràmetres que han provat ser els millors instruments de mesurament administratiu per a les organitzacions actuals: són les qualificacions que els responsables de prendre les decisions en una empresa obtenen en la complicada estructura del mercat. L'objectiu del present llibre és oferir als gerents i directors una ferramenta que els permeta aprofitar les dades que genera l'anàlisi d'estats financers, la qual cosa podria convertir-se en una valuosa font d'informació per a la presa de decisions en organitzacions de qualsevol tipus i grandària.

 

 

piratasPirates de la marjal de Mariano Casas

Pirates de la marjal relata les aventures d’uns fugitius amagats al territori fangós i humit que envolta l’Albufera. Quan el Pigat, un jove despert i tafaner, descobreix l’existència dels bandits en aquest paratge, viurà una història perillosa i plena d’emocions... però molt prompte es veurà forçat a escollir entre dos mons completament diferents.

 

 

 

 

laherenciaL'herència maleïda de Jan Mark

La família de George Baset està encantada perquè ha heretat una gran quantitat de diners. Però, quan menys s'ho espera, arriba una carta d'uns parents llunyans que desconeixien. Sir Gilbert Basset-Milne i la seua família són molt acollidors, excepte el malvat Bertie, que revela a George un secret espantós: una sinistra maledicció persegueix els fills majors de la família.

 

 

 

 

elfantastamEl fantasma de la Mansión Lunenburg de Eric Wilson

Tom i Liz Austen no poden viure sense resoldre misteris i ficar-se en algun embolic. És per això que els seus pares han decidit enviar-los de vacances a un poble pesquer de Nova Escòcia. La seua arribada, però, coincideix amb un fenomen estrany: una bola de foc travessa la badia i desapareix després d'una explosió silenciosa entre crits d¡auxili i desesperació.

 

 

 

 

anadiaAnàdia, la ciutat submergida de Josep Franco

Després d'una tempesta que destrueis Anàdia, Ida es desperta i se sorprén en veure's en el seu llit navegant per l'oceà. aixi comença l'aventura d'una xiqueta que recorre països fantàstics per recobrar el món perdut dels humans.

 

 

 

 

nuriaI ara què, Núria? de Glòria Llobet

Després de tres anys convivint sota el mateix sostre, obligats per les circumstàncies familiars, en David i la Núria superen les tensions inicials i fan front als sentiments que naixen entre ells. Quan, finalment, sembla que la tranquil·litat envolta la jove parella, un fet imprevist i tràgic desencadena nous problemes.

 

 

 

 

soledadesdeanaSolituds de l'Anna de Jordi Sierra i Fabra

L'Anna és una jove feliç que comet un error fatal: lliurar-se a l'amor sense la protecció necessària. I això té conseqüències molt greus per a ella, que haurà d'afrontar el probema completament sola, personera d'un cercle d'hipocresia i mesquinesa.

 

 

 

 

pqpiconectionPQPI connection de Lluís Miret

En un aula de PQPI podem trobar moltes coses, però el que no trobarem mai són ganes d'estar tancats en un centre de formigó. Per això, la notícia d'una excursió fora de la ciutat és acollida amb entusiasme pels alumnes, ni que siga per a jugar un campionat d'un esport que no havien practicat mai.