Aci teniu les ultimes adquisicions de la biblioteca. No us ho perdeu!! Hi ha per a tots els gustos. Reserva ja el teu llibre preferit al portal de la biblioteca.

 
1a 

Qui és el de la foto? Mª Carmen Roca.

Quan la seua millor amiga li va fer una foto a la festa del seu setzè aniversari, La Hannah no esperava aparèixer retratada al costat d'algú que ningú va veure. Potser s'hi ha superposat una altra imatge?

 2a

L'esperit dels gels. Maite Carranza.

Tot comença a Groenlàndia, el país del fred. Una jove anglesa, un capità de vaixell, un esquimal i un esperit dels gels es troben en una nit màgica. L'atzar els empeny a empendre un viatge fascinant mentre fugen d'un antopòleg obsedit a capturar éssers mítics per convertir-los en peces de museu.

 3a

Cartes a la màniga. Estrella Ramón.

Els esbojarrats amics de la Cinta es van recloure en una caseta per aplegar totes les cartes que ella havia rebut durant el primer trimestre del curs i fer d'això el més paregut a una novel·la.

 4a

L'estiu dels pirates. Teresa Broseta.

Qui havia de dir a Daniel que aquell estiu, que havia començat de la pitjor manera, es convertiria en el més interessant de la seu vida! Una xica un poc burleta i un vell pescador, amb la col·laboració inesperada d'uns pirates molt especials, capgiraran definitivament el seu món.

 5a

Àlex & Cia. Detectius. Jesús Cortés.

Àlex vol jugar a detectius. Però els casos que ha de resoldre són tan reals que el seu joc l'obligarà a enfrontar-se a bandarres i a gàngsters, i viurà situacions perilloses.

 6a

La frontera negra. Silvestre Vilaplana Barnés.

Una persona enterrada viva, un jove desaparegut misteriosament, una falsa sessió d'espiritisme que no resulta com s'esperava, un poble perdut a l'Amazones dominat per un ésser diabòlic i assetjat per dos homes estranys...Ha arribat l'hora.

 7a

Una llar en el món. Pepa Guardiola.

Lluïsa se'n va a viure a un poble aïllat per tractar de superar la mort de dues amigues. L'amistat amb el nou veí, un jove vitalista i compromés, contribueix a la seua recuperació.

 8a

Misteris S.L. Francesc Gisbert.

Alicia descobreix que la tia Sofia no és la vella tranquil·la que imaginava, sinó una investigadora sagaç. Totes dues, i l'infal·lible gos Poirot, formen un equip tan implacable com poc sospitós.

9a

Grafitis. Joan Pla. 

Raül sent una gran passió pels grafitis que es desborda a conseqüència del tractament del doctor Calbot amb estimulax. Letícia, Xana i Raül no tindran prou mans per a omplir-ho tot amb artístiques pintades.

10a

Tereseta la bruixeta. Josep Gregori.

Les graneres, un element ben important en la vida de les bruixes, desapareixen misteriosament de Bruixència. sort que Tereseta, una bruixa amb un aspecte i una manera de ser molt peculiars, està decidida a resoldre el cas.