Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El passat dimarts 13 de juny de 2017 es van lliurar els premis autonòmics del Concurs CONSUMÓPOLIS 12, concurs dirigit a estudiants de tercer cicle d’Educació Primària, i de tots els cursos de l’ESO.

L’IES Sixto Marco ha guanyat dos premis: un segon premi en 1r cicle de l’ESO, per a l’equip ILLICE, format per els alumnes de 2n ESO A Mariam Parreño, Aitana Gomis, Yaiza Avendaño, Adrián Costa i Alberto Ródenas, i el primer premi de la categoria de 2n cicle de l’ESO que ha sigut per a l’equip CITY ELX, format per els alumnes 4t Julia Maciá, Britanny Corral, Mª Belén García, Antoni Moltó i Ángela Campello.

L’acte de lliurament de premis es va celebrar per primera vegada a Elx, al Centre de Congressos, i assistiren els equips premiats de tota la Comunitat Valenciana.

A continuació teniu els enllaços als blogs sobre consum responsable en l’ús d’Internet que han realitzat els equips guanyadors!

  

 El passat 15 de març, els alumnes de 2 ESOA de l’IES Sixto Marco participaren en el programa “Escuela de Ciudadanos” de Ràdio Elx. Entrevistaren l’alcalde d’Elx, Carlos González, en directe. Va ser una experiència molt constructiva, i van fer preguntes molt interessants al voltant de la vida a la ciutat: barris, transport públic, instal·lacions esportives, participació ciutadana…

També aprofitàrem per a visitar el Museu de la Ràdio i els estudis de Ràdio Elx i 40 principales.

Aquí vos deixem unes quantes fotos del dia…

maitetodos 04238

Aquestos són els alumnes de 1rESO A que han participat al II Cicle Nacional de Teatre Robòtic.
                                 Felicitats pel vostre esforç!

robot 2015 016 502f8

El Sixto ha participat amb un curt anomenat "Una visita inesperada". Ha treballat en la seua preparació  el grup de 1ESOA al complet, que han fet el guió, el vestuari del robot i la música.  Tot ha estat coordinat pels professors Iolanda Gregori, Carme Alonso i Josep Oliver, dels departaments de Valencià i Tecnologia.

Cal destacar la participació d'un robot de l'empresa Aisoy, com un actor més, millor. com el principal actor. No oblidem que el que es pretén és familiaritzar l'alumnat amb la robòtica i la programació.