Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

El 10 de junio a las 11:30 horas y en la Sala Diego Trigueros, tuvo lugar la presentación del libro "La visión de las Matemáticas de 3º ESO B. Curso 2014/15", que han realizado los alumnos de 3º B con la profesora Cristina Algar.

P1010044 3ca09

Recentment l’IES Sixto Marco ha rebut un reconeixement a la seua labor docent, i ha sigut gràcies a la imaginació i bon fer del Departament de Matemàtiques. Molts pares recordaran el taller de Matemàtiques en família, que es va desenrotllar el 2 d’abril d’enguany, en el que alumnes de 4t d’ESO van ensenyar als seus pares, germans i iaios eixa assignatura que a molts de nosaltres sempre se’ns ha entravessat, les mats. I les van ensenyar molt bé, a la seua manera. Per descomptat, una manera diferent de la que estem acostumats, i per descomptat, original i molt divertida.

Veure el Blog

Epsilones: el món de les matemàtiques

  • Pàgina amb multitud d’enllaços i temes relacionats amb les matemàtiques: Art, música, viatges, història i curiositats.   

Matemàtiques per a 2n de Batxillerat

  • Pàgina amb recursos web i activitats per a Matemàtiques de 2n de Batxillerat, organitzats per blocs. També conté recursos per a matemàtiques de 1r curs de carreres de Ciències  

De Mates... Na?

  • Pàgina publicada pels alumnes de l’I.E.S. "Sierra Minera" de La Unió, en la que apareixen continguts interactius sobre les matemàtiques, així com exposicions i notícies curioses que tenen a veure amb esta matèria.  

Puzzlematemàtiques

  • Pàgina interactiva amb diferents puzles matemàtics, entre ells el famós tangram xinés.  

DivulgaMAT

  • Desenrotllada per la Real Societat Matemàtica Espanyola, esta pàgina web és un Centre Virtual de Divulgació de les Matemàtiques. Ens acosta a les Matemàtiques de la vida quotidiana i a la relació amb altres disciplines: art, literatura, història...  

MacTutor History of Mathematics

  • Conté les biografies de més de 1600 matemàtics, a qui pots accedir alfabètica o cronològicament, i més de 60 articles sobre corbes famoses. A més, pots conéixer quins matemàtics van nàixer o van morir tal dia com hui.  

Pàgina web d'Antonio Pérez Sanz

  • Si estàs interessat en les Matemàtiques, si eres professor, estudiant, o simplement sents curiositat, esta pàgina et pot ajudar. Antonio Pérez Sanz és professor de Matemàtiques de l’IES Salvador Dalí, de Madrid. 
 
 
 
 
 
 

El dia 5 de maig se celebren les jornades matemàtiques en familia que organitza el Departament de Matemàtiques de l'IES Sixto Marco, amb el nom aquest any de Matemàtiques d'a Prop. Constaran d'una sèrie d'activitats preparades pels alumnes de 3º i 4º d'ESO.

logom